Web Hunter

Predstavljamo vam novitet u našoj usluzi praćenja Internet portala. Zahvaljujući našem Odjelu razvoja tehnologije, pred Vama je novi, prema našem mišljenju, znatno poboljšani sustav praćenja Interneta.

 

Pratiti više od 500 hrvatskih web stranica i portala dnevno!

 

Prikupljati i do 5000 informacija dnevno s novim ili obnovljenim sadržajem i sve njih distribuirati do Vas u gotovo realnom vremenu!

 

Je li to moguće?

 

 

WEB HUNTER to može! (..a i više..)

 

Pred vama je nova usluga pretrage sadržaja internetskih portala i web stranica koju ste, kao naši korisnici, tijekom prethodnog mjeseca mogli besplatno isprobati.

 

Zašto smo razvijali novu uslugu i po čemu je ona bolja od postojeće?

 

 - Povećani obim praćenja - 500 portala i web stranica

 - Pretraga u realnom vremenu, dostava informacija o novim sadržajima od vašeg interesa svakih 20 minuta

 - Povoljnija cijena

 

Što ću s uslugom WEB HUNTER dobiti?

 

Internetski sadržaj bit će klasificiran prema definiranim temama praćenja. Svaka klasifikacija sadržavat će datum, izvor, naslov, sažetak i link na originalnu objavu. Na vama je da se odlučite želite li samo informaciju o pronađenom sadržaju ili puni sadržaj objave.

 

To vam nije dovoljno?

 

Stranice čiji sadržaj pratimo ocjenjuje i rangira Alexa.com. Za svaku web stranicu imamo podatak o posjećenosti, broju unikatnih posjetitelja, obuhvatu, tjednom, mjesečnom i tromjesečnom trendu porasta/pada posjećenosti, sociodemografskoj strukturi posjetitelja i globalnom i lokalnom rangu.

 

Razvijajući nismo zanemarili neke od postojećih funkcionalnosti, ali smo dodali i neke nove:

 

Jeste li isprobali pretraživanje klasificiranog sadržaja prema ključnim riječima?

 

Znate li da možete filtrirati klasificirani sadržaj prema jednom ili više portala ili prema temama praćenja?

 

Ne zanimaju vas objave s pojedinih portala? Omogućeno vam je samostalno definiranje opsega praćenja na web korisničkom računu isključivanjem pojedinog portala s praćenja za sve teme ili pojedinu odabranu temu.

 

 

Filtriranje prema portalima, periodu praćenja, temama vas ne zadovoljava? Jeste li isprobali označiti favorite? Možete pregledavati i samo one objave koje ste zvjezdicom označili.

 

 

Postojeći prikaz vas ne zadovoljava? Jeste li probali kreirati popis? Klikom na jedan gumb željene objave bit će sortirane u pregledan .pdf dokument sa sažetim pregledom popisanih objava na prvoj i drugoj strnici. Stvoreno za one koji novosti žele pregledati uz kavu.

 

Sve vaše primjedbe, prijedloge i sugestije s radošću ćemo poslušati i na njih odgovoriti nastojeći ih implementirati u novu verziju usluge i to iz razloga jer je i ova usluga nastala temeljem vaših iskazanih potreba.

 

Mail adrese za javiti se: helpdesk@presscut.hr

 

Tel: 01 4550 281 ili 0800 600 909

© Presscut.hr

Povratak na vrh