Usluge

Za naše korisnike sustavno pratimo objave iz tiska, s Internet portala kao i iz radijskih i TV emisija, konstantno unaprjeđujući primjenjenu tehnologiju kako bismo im osigurali visoku kvalitetu usluge i najkraće moguće rokove isporuke. Trenutno naše usluge koristi više od 500 korisnika iz raznih područja djelatnosti. Vjerujemo kako pravovremenim, točnim i lako dostupnim informacijama našim korisnicima i poslovnim partnerima pomažemo u donošenju informiranih poslovnih odluka i tako doprinosimo rastu i razvoju njihova poslovanja. Kvaliteta usluga uvijek nam iznova osigurava lojalne korisnike i to je obećanje dano korisnicima kojega se uvijek pridržavamo.

Tisak

Primarni medij i vječni izvor provjerenih informacija razlog je osnivanja vašeg i našeg Presscuta. Sve veći obujam informacija i mogućnosti izdavanja publikacija čine naš posao težim i vašu potrebu većom. Kao uvijek i tu vam rado izlazimo u susret.

Opširnije

TV

Rastuća važnost TV-a kao ekskluzivnog medija nije zaobišla naše klijente a niti nas. Kako bi naši postojeći i potencijalni klijenti imali kompletnu pokrivenost informacijama, u Presscutu redovito ažuriramo i proširujemo listu praćenja TV programa.

Opširnije

Radio

Kontinuiranim tehnološkim razvitkom u Presscutu, imamo mogućnost obrade priloga sa 60 radio postaja. Prateći ih, sigurni smo, da niste ni svjesni kolika je vjerojatnost pojave važne ili zanimljive teme. Mi jesmo. Svaki dan, svaki sat, svake sekunde!

Opširnije

Web

Kako bismo ostali u korak s novim tehnologijama, u Presscutu smo započeli eru praćenja i obrade članaka sa internet portala. Kao i sve naše usluge kojima težimo zadovoljiti vaše potrebe, lista portala koje pratimo širi se i povećava iz dana u dan.

Opširnije

D M I

Ukoliko je prva stvar koju obavljate na poslu, čak i prije pregleda inboxa, provjera dnevnih novosti i prikupljanje relevantnih informacija kao priprema za efikasni početak radnog dana, Presscut je osmislio upravo ono što vam treba pod nazivom…

Opširnije

Prijevodi

Tradicija i iskustvo stručnog prevođenja medijskih objava koje su nekad bile glavna okosnica našeg posla, dugi gotovo dva desetljeća, temelj su za nadogradnju opsega naših prevoditeljskih usluga. Konstantno ulažući u odnose s korisnicima i naša stručna znanja, s respektabilnim smo brojem korisnika ostvarili suradnju i na područjima prijevoda drugih vrsta dokumenata i projekata.

Opširnije

Arhiva

Jedna od novih usluga je pretraživanje starih izvora. Presscut je više puta bio jedini izbor klijentu, bilo kao izvor izgubljenih ili zaboravljenih medijskih objava bilo radi poslovnih potreba, pravne zaštite ili jednostavno dragih uspomena.

Opširnije

Strani clipping

Tržišna prisutnost i potreba za informacijom mnogih naših klijenata prelazi granice Republike Hrvatske. Prateći slijed informacija i anticipirajući potrebe klijenata osmislili smo ponudu praćenja tema i medija od interesa izvan naših granica.

Opširnije

© Presscut.hr

Povratak na vrh