Prvo izdanje newslettera Presscutovog prevoditeljskog servisa

Prevode apsolutno sve – od novinskih članaka i web stranica, dvojezičnih ugovora , objava, tablica, dokumenata i transkripata. Na postojeće cijene nude deset posto popusta po kartici od 1800 znakova a do kraja kolovoza svaka deseta prevedena kartica je gratis

Prevoditeljski servis Presscuta  je povodom ulaska Hrvatske u Europsku  uniju izdao  svoj prvi newsletter.  Voditeljica  prevoditeljskog servisa Sandra Čapeta  kaže da se ponosi  talentiranim i iskusnim prevoditeljima, učinkovitim  redaktorima i stručnim lektorima. Sandra navodi da su dostupni 24 sata dnevno sve dane u tjednu  i, što je odsobito važno, ne naplaćuju dodatno  narudžbe izvan radnog vremena.

S ponosom ističu da  su stručni u svim prijevodima ali  naglašavaju  i svoju stručnost  u prijevodima  s područja prava, financija, farmaceutike, marketinga i oglašavanja, istraživanja tržišta , prijevode  internetskih stranica, obrane i sigurnosti, javnog sektora…

Kakva je atmosfera u  odjelu prevoditeljskog servisa najbolje ćemo dočarati da prenesemo jedan odjeljak iz newslettera:

 

Kada biste ušli u naš ured , čuli biste  zvuk kuckanja po tipkovnicama, kod nas se brzo kuca. U pozadini svira  glazba, no to nikome ne smeta, osim ako je  techno u pitanju, tu se jednoglasno slažemo.  Čuli biste i pokoji komentar na zbivanja u  svijetu, a često i puno smijeha kada jedni drugima e-poštom šaljemo viceve. I svaki dan kod nas netko od kolega kupi nešto slatko. I svaki dan  se ostale kolege bune, no ipak jedu, bez grižnje savjesti.  Ostatak vremena  čut ćete  kuckanje po tipkovnicama.  Zvuk listanja rječnika.  I vidjeti osmijehe  na licima prevoditelja kada dobiju  pohvale od zadovoljnih naručitelja.

 

Prevoditeljski servis, navodi se u newsletteru, od ovoga ljeta  prevodi apsolutno sve – od novinskih članaka i web stranica, dvojezičnih ugovora , objava, tablica, dokumenata i transkripata. I to nije sve – na postojeće cijene nude deset posto popusta po kartici od 1800 znakova  a do kraja kolovoza  svaka  deseta  prevedena kartica je gratis. 

© Presscut.hr

Povratak na vrh