Odnosi s korisnicima

Što je važno? Odraditi posao najbolje što možeš. Tek tada znaš da si napravio dobar posao. Polovna rješenja i nepredviđene okolnosti koje si možda i mogao izbjeći, a nisi ih se dosjetio, ono što nisi provjerio, a mogao si, vrati ti se kao bumerang. I zato, nema druge nego zasukati rukave i raditi marljivo i predano. Jedino tako možeš izbjeći žongliranje s bumeranzima, a ako ti koji i doleti, spremno ga dočekaš jer nisi stroj nego samo čovjek.

Svakodnevno gradimo odnose

I to je ono u čemu se trudimo, svakoga dana iznova i što nam nije teško, jer valjda je to nešto što čovjek u sebi ima ili nema, a da bi bili tim i da bi se mogli nositi sa svim izazovima koji nam prolijeću kroz radno vrijeme, a ponekad i izvan njega, gradimo odnose – sa sobom, među sobom i s korisnicima. Sa sobom svakom na vlastitu volju, među sobom pravo je bogatstvo imati prijatelje za kolege, kao što se dogodilo nama, a s korisnicima je ono što nas veseli, nagrađuje, zamisli, iznenadi, ne bude nam po volji pa ponekada i naljuti.

 

Zajednički radimo dobar posao

Jer visoke kriterije, osim spram sebe i kolega, imamo i spram klijenata. Kada su klijenti precizni i znaju što ih zanima, isto kao i kada nisu sigurni što bi i na koji način raskrčili iz gomile medijskog sadržaja, možemo zajednički odraditi dobar posao. I to sasvim jednostavno – dobrom komunikacijom. Nekako se podrazumijeva da svi volim komunicirati i znamo kako. U praksi, uglavnom, uistinu i je tako.

 

Spremno prihvaćamo izazove

I kada i napravimo neki kiks, s ove ili one strane, uvijek postoji prilika ispraviti, promijeniti, drugi put napraviti bolje i to je ono zbog čega nam posao nikada nije rutina ili tek puko odrađivanje. I zbog toga nam je, i nakon toliko godina rada u Presscutu, još uvijek zanimljivo doći na posao i dočekivati naše korisnike. U lijepoj riječi ili prijekoru, ah, takav je to brak!

S nekima smo se i sprijateljili tijekom godina suradnje, neke još, na žalost, nismo niti upoznali. Čvrsto vjerujemo kako svaki odnos treba strpljivo graditi i kako je svaki klijent jednako vrijedan. Javite nam se s upitom ili sugestijom, rado ćemo odgovoriti na sve vaše zahtjeve.

 

Tu smo i dalje za vas,

Tajana Halužan,

voditeljica Odjela za odnose s korisnicima

© Presscut.hr

Povratak na vrh