Mobilni Presscut

Mediji na dlanu

Prikupljajući povratne informacije naših klijenata i korisnika Mobilnog Presscuta, želimo s vama podijeliti novitete verzije 2.

 

Nadogradnje za koje smo se odlučili moći ćete isprobati kroz mogućnost prosljeđivanja članaka e-mailom, uz funkciju 'prijevoda na zahtjev' koja će omogućiti direktnu komunikaciju s našim prevoditeljima. Željenu vijest će tako klijent ovisno o potrebama moći puno brže dobiti i na jeziku po izboru.

 

Ono što smo već omogućili na webu, a pokazalo se potrebnim, je grupiranje priloga po temama, što je također dio Mobilnog Presscuta.

 

I šećer na kraju, svakako ističemo našu pionirsku aplikaciju u svijetu clippinga u formi push notification obavijesti,  za sve one koji clipping očekuju s nestrpljenjem i moraju reagirati odmah. Ukoliko ste našu aplikaciju 'skinuli' na svoj smartphone, obavijest o novom članku stiže u istoj sekundi kada naša produkcija obradi prilog. 

 

Veća fluidnost u radu i adekvatna tehnička podrška bit će dodatni elementi koji će osigurati vaše veće zadovoljstvo u korištenju Mobilnog Presscuta.

 

Aplikacija Mobilni Presscut pruža vam napredne mogućnosti pristupa vašem selektiranom medijskom sadržaju, bez obzira koristite li tablet ili smartphone uređaj.

 

Sveobuhvatna informacija za vašu informiranu odluku

Cjelokupna produkcija medijskog sadržaja selektiranog prema vama važnim kriterijima sažeta je u format dnevnih izvještaja i dostupna u gotovo realnom vremenu.

 

Brza i uvijek dostupna informacija

Aplikacija je razvijena za potrebe naših zahtjevnih korisnika kojima je od presudne važnosti pravovremeno pristupiti medijskim objavama s interneta, iz tiska, s radija ili TV-a kako biste bili spremi brzo odgovoriti na medijske napise ili ih pravovremeno iskoristiti u svakodnevnom radu.

 

Jednostavnost u svakodnevnom korištenju

Mobilni Presscut odlikuje intuitivno i za korištenje jednostavno aplikativno sučelje dok je sadržaj organiziran prema vrstama medija koji se prate.

 

Visoka kvaliteta medijskih objava

Mobilni Presscut automatski identificira platformu operativnog sustava vašeg uređaja i detektira brzinu internetske veze prilagođavajući pritom postavke isporuke sadržaja u optimalnoj kvaliteti sukladno mogućnostima pristupnog uređaja.

 


© Presscut.hr

Povratak na vrh