Mediaboard: Interaktivna kontrolna ploča za brzo prikupljanje podataka

Mediabord je namijenjen onima koji trebaju brzi prikaz svoje kampanje ili svog PR-a. To je prikaz velikog broja rezultata koji se na ovaj način mogu lakše i brže prikazati, rekao je Prpić

Hrvoje Prpić, glavni analitičar MediaNeta, predstavio je Mediaboard, vrstu interaktivne kontrolne ploče koja omogućava da se vrlo brzo dođe do konkretnih i preglednih podataka i informacija o nekom brandu, osobi ili nečijem medijskom nastupu. Klijent samostalno odabire varijable (stavlja ih u relacije) i kreira grafički prikaz.

 

Informacije na Mediaboardu prikazane su u skladu s potrebama i željama klijenta.

 

Mediabord je namijenjen onima koji trebaju brzi prikaz svoje kampanje ili svog PR-a . To je prikaz velikog broja rezultata koji se na ovaj način mogu lakše i brže prikazati, rekao je Prpić.

 

Mediaboard je personaliziran – u dogovoru s klijentom dogovara se sadržaj i izgled. Neovisan je o clippingu – klijent može naručiti Mediaboard bez kupnje objava.

 

Prpić je naglasio da Mediaboard uz kvalitativne elemente (tonalitet, status subjekta u objavama…) omogućava i brzu i jednostavnu intervenciju analitičara s obzirom na nove zahtjeve klijenta.

 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

© Presscut.hr

Povratak na vrh