12.04.2012

Media, Culture and Public Relations

Media, Culture and Public Relations je znanstveni časopis iz znanstvenog područja društvenih, humanističkih i interdisciplinarnih znanosti. Objavljuje znanstvene radove (izvorne znanstvene radove, prethodna priopćenja, pregledne radove, izlaganja sa znanstvenih skupova), kao i stručne radove, prikaze, recenzije, preporuke i znanstvene vijesti.

Media, Culture and Public relations ponovo je pokrenuti interdisciplinarni časopis koji objavljuje radove iz društvenih, humanističkih i srodnih znanosti. Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove, kategorizirane u skladu sa preporukama Ministarstva znanosti, kao i izvještaje, bilješke, osvrte i recenzije, intervjue, tematske cjeline te prijevode radova stranih jezika.

 

Časopis izlazi dva puta godišnje u sunakladništvu Hrvatskog komunikološkog društva, Medianeta, Presscuta i Alma Mater Europaea.

 

Glavni i odgovorni urednik je prof. dr. sc. Mario Plenković, ujedno i predsjednik HKD-a dok časopis urednički potpisuje dr.sc. Slobodan Hadžić, partner i osnivač Presscuta i Medianeta.

 

Časopis se referira se na portalima znanstvenih časopisa HrčakEuropean Reference Index for the Humanities (ERIH), EBSCO, IFCA i Scientific Commons.

 

Uredništvo časopisa ovim putem poziva širu znanstvenu i stručnu javnost da prihvate izazov i objave svoje znanstvene i stručne radove, prikaze, recenzije, preporuke  kao i sve druge znanstvene vijesti.

Cilj uredništva jest da „Media, Culture and Public Relations“ postane regionalni referentni znanstveni časopis te da „postane most razumijevanja i sporazumijevanja znanstvenika i komunikacijskih praktičara na svim razinama globalne, nacionalne i lokalne znanstvene komunikacije“.

 

ISSN:1333-6371

UDK: 007:002:02

URL: www.medianet.hr,  http://hrcak.srce.hr/mcpr

E-mailmcpr@medianet.hr
Telefon/fax: (+385 1) 2371-080 /215
Mob:(+385 98) 350 607
Adresa uredništva: PressCut d.o.o., Domagojeva 2, 10000 Zagreb, Croatia
Izdavač: Hrvatsko komunikološko društvo- HKD, Medianet, Presscut i Alma Mater Europaea.

  • Ostavite komentar

© Presscut.hr

Povratak na vrh