Najlakši način da saznate što o vama govore mediji

Napokon pronađen!

ZAGREB – U Domagojevoj ulici, iza zelenih vrata a ispred ideja svoga vremena, još od 1989., pronađen je najbolji način kako biti u središtu, a ne pomaknuti se s mjesta.

Opširnije

Što radimo?

Mnoštvo korisnih informacija prolazi mimo vas jer ih uopće ne vidite. Uostalom, toliko članaka i vijesti ne možete pratiti, zar ne? Zbog toga postoji Presscut.

Opširnije

Prijava u sustav

Clipping

Od samih početaka, kada smo pročitane članke škarama rezali, kopirali te faksom slali klijentima, razvili smo se u tvrtku u kojoj se koriste tehnološki najsofisticiraniji načini praćenja i obrade informacija dostupnih iz hrvatskog medijskog prostora.

Opširnije

Prijevodi

Prevođenje medijskih objava u iznimno kratkim rokovima za domaće i inozemne klijente naučilo nas je kako brzo i učinkovito odgovoriti na izazove te smo svoja iskustva odlučili primijeniti i na drugim vrstama prevoditeljskih projekata.

Opširnije

Web Hunter

Predstavljamo vam novitet u našoj usluzi praćenja Internet portala. Zahvaljujući našem Odjelu razvoja tehnologije, pred Vama je novi, prema našem mišljenju, znatno poboljšani sustav praćenja Interneta.

Opširnije

Mobilni Presscut

Uslugu clippinga priključujemo društvu 'must have' aplikacija na smartphonovima, kroz push notification obavijesti. Dovršili smo razvoj nove verzije koja će uslugu clippinga i dostave medijskih objava uistinu dovesti u 'real time', a korisnicima omogućiti što jednostavniju i bržu manipulaciju s dnevno isporučenim materijalima.

Opširnije

Reference

Naše usluge praćenja i selekcije medija, ali i složenija rješenja kojima pomažemo korisnicima učinkovito upravljati medijskom pojavnošću i marketinškom komunikacijom koriste mnoge domaće i inozemne tvrtke iz raznih sektora djelatnosti, uključujući i institucije iz javnoga sektora.

Opširnije

Upoznajte nas

Tko su ljudi koji doslovce danonoćno prate medije za vas i ne odustaju dok ne pronađu svaki pa i najmanji spomen vaše teme u medijima? Koji su rokovi izrade dnevnih medijskih izvješća i koliko brzo možemo prevesti neku objavu?

Opširnije

Registracija

Da biste stekli predodžbu o jednostavnosti upotrebe web clippinga, u okvir "Prijava u sustav", utipkajte korisničko ime: test, lozinka: presscut. Otvorit će vam se demo stranica na kojoj ćete slobodno moći iskušati različite mogućnosti koje vam nudimo.

Opširnije

Facebook

Pratite aktualnosti putem naše službene Facebook stranice!

Opširnije

© Presscut.hr

Povratak na vrh