22.03.2013

Lokalni izbori 2013.: Kako vas mediji predstavljaju?

Što misle i očekuju birači od vas?
Što zagovaraju protukandidati?
Koliko i kako je popraćena vaša kampanja?

 

Ovo su samo neka od pitanja na koja treba odgovoriti tijekom ove političke kampanje.

 

Zato smo u vrijeme nadolazećih lokalnih izbora, a obilježavajući 20 godina postojanja i zajedničke suradnje tvrtki Presscut i MediaNet, pripremili posebnu ponudu praćenja medija i ispitivanja javnog mnijenja za potrebe izborne kampanje u periodu od 3.3. do 3.6.2013. godine.

 

Slobodno možemo reći da su upravo medijske objave te koje odlučujučuju za rejting kandidata/kinje ili kandidacijske liste. Zato nam je želja osigurati dobru i kvalitetnu podršku primjenom naših specijaliziranih usluga.

 

Za ove izbore ističemo sinergiju media monitoringa i image controla vijesti koje ćemo pratiti na lokalnim izborima. Osiguravamo popraćenost kampanje 24/7 na svim nacionalnim i, što je najbitnije, lokalnim medijima u Hrvatskoj. Svakodnevno od 8:00 ujutro izvještavamo vas na o tijeku kampanje, sintetiziramo podatke i u glavnim točkama vas brifiramo. Činiti ćemo to i više puta dnevno, samo nam recite.

 

I za ove izbore putem Presscut mobilne aplikacije pristupite svojim medijskim informacijama uvijek i svugdje.

 

Kampanju također možete pratiti i na društvenim mrežama s našim novim alatom www.metricom.hr.

 

Metricom je alat za društvene mreže koji vam omogućava samostalno praćenje objava o kandidatu/kinji ili kandidacijskoj listi i njihovim konkurentima na facebooku, twitteru, newsgrupama, forumima, blogovima na dnevnoj razini te da, sukladno tome, na vrijeme reagirate na objave, uključite se u komunikaciju i usmjerite je u željenom smjeru.

 

Ove godine Presscut i MediaNet pružaju punu podršku u praćenju kampanje za lokalne izbore.

 

Svima koji se kandidiraju želimo puno sreće i uspjeha!

  • Ostavite komentar

© Presscut.hr

Povratak na vrh