21.10.2014

Dugo kišno ljeto

Najčitaniji tekstovi tijekom ljeta bili su o lošem vremenu, turističkoj sezoni i sjajnoj pobjedi Marina Čilića na US Openu 2014.

Dugo kišno ljeto, umjesto nesnosnih vrućina na koje smo navikli, sve nas je iznenadilo ove godine.

Olujna nevremena praćena grmljavinom, jakim vjetrom pa i tučama nisu bili iznimka na prognozama ovog ljeta, već gotovo svakodnevna pojava. Je li vrijeme ovog ljeta nezapamćeno ili je ovakvih ljeta već bilo? Što mu je uzrok - klimatske promjene, zatopljenje ili dolazak ciklona, raspravljalo se u 632 članka, od kojih je najviše objavljeno u Slobodnoj Dalmaciji.

 

Vezano uz prevrtljivo ljeto, javila se briga o turističkoj sezoni. Hoćemo li podbaciti ili ipak ostvariti željene rezultate? Unatoč lošim prognozama i vremenu, kažu, sezona je jača od prošlogodišnje.

Ostvarili smo i rast financijskih prihoda od turizma, a o brigama i uspjesima turističke sezone izvijestili su nas u 447 članaka, od kojih najviše donosi Slobodna Dalmacija.

 

Marin Čilić - pobjednik US Opena 2014. vijest je koju nismo mogli predvidjeti. Mirnom i nevjerojatno snažnom igrom, 'otpuhao' je protivnike s terena. Uživali smo u čarima deluxe tenisa, a izjave Marina i njegova tima te put do vodećih 10 na ATP ljestvici komentirani su u 970 članaka, najviše u Večernjem listu.

  • Ostavite komentar

© Presscut.hr

Povratak na vrh